След като давах ток на един приятел ми светна лампата на Airbag-a . При диагностика дава , че е грешка 0x01=1 --Airbag control unit . Грешката не може да се изчисти , разкачих кабела под седалката за да симулирам друга грешка .Записа новата грешка изтрих я ,но старата не може да се изтрие . Някакви идеи ,защо не я чисти ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Airbag проблем ?
Collapse
X
-
Откачи "+" на акумолатора,остави го откачен 10 минути,след което го закачи и се опитай да я изтриеш чрез софта отново.Дано стане,при мен се получи при същата грешка,получена от спад на напражение в контролния боксAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
-
Ако това не помогне прочети тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33049Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Hokum Покажи съобщениеТова с акумулатора не помогна , грешката пак не може да се изтрие
П.П. Забравих... най умното нещо което съм чувал от "майстор":
Така един приятел с чисто нова Тойота дава ток на един закъсал също с Тойота... таблото му светна като Гюргево... и не иска да запали ... ама въобще... викнаха един "специалист" и той почесвайки се по врата мъдро отсече:
"Понеже и двата компютъра са на Тойота и... са се свързали и от единият грешките са се прехвърлили на другия!"
П.П.П Там изкл за 1 час угаси само половината... не знам какво стана след това и дали му признаха гаранционно нещоLast edited by fade; d.m.y г., 11:58.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеСега вече, ще знаете, че когато давате ток трябва да откачате вашия или поне да не сте на контакт!
П.П. Забравих... най умното нещо което съм чувал от "майстор":
Така един приятел с чисто нова Тойота дава ток на един закъсал също с Тойота... таблото му светна като Гюргево... и не иска да запали ... ама въобще... викнаха един "специалист" и той почесвайки се по врата мъдро отсече:
"Понеже и двата компютъра са на Тойота и... са се свързали и от единият грешките са се прехвърлили на другия!"
П.П.П Там изкл за 1 час угаси само половината... не знам какво стана след това и дали му признаха гаранционно нещоDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Hokum Покажи съобщениеСлед като давах ток на един приятел ми светна лампата на Airbag-a . При диагностика дава , че е грешка 0x01=1 --Airbag control unit . Грешката не може да се изчисти , разкачих кабела под седалката за да симулирам друга грешка .Записа новата грешка изтрих я ,но старата не може да се изтрие . Някакви идеи ,защо не я чисти ?
Comment
Comment